Miskolc hírei

2011.08.22. 09:46

Igazságosnak tartja a döntetlent Benczés Miklós

Újpest, Diósgyőr - Nagy múltú csapatok ellen pontokat gyűjtögetni jónak mondható.

Újpest, Diósgyőr - Nagy múltú csapatok ellen pontokat gyűjtögetni jónak mondható.

A DVTK szakvezetője szerint a döntetlen eredmény megfelelt a játék képének.

- Az első félidőben mutatott játékért egyik csapat sem érdemelt volna pontot, a második játékrészben a nézők számára élvezhetőbb volt a játék, aminek az volt az oka, hogy sokkal többet hibáztak ekkoriban a játékosok – mondta Benczés Miklós. - Fordulás után csapongó volt a játék, sok volt a hiba mindkét kapu előtt, a védelmek és a támadósorok részéről egyaránt.

Arra a felvetésre, hogy miért volt ekkora különbség a két játékrész között, a Diósgyőr edzője így felelt:

- Az első félidőben nagyon meleg volt odabent a pályán, ekkor árnyék is alig volt, és látszott a játékosokon, hogy ez a hőség megviseli őket. A szünetbeli frissítés jót tett mindkét csapatnak, a térfélcsere után azért már jobban mozogtak a labdarúgók.

Igazságos döntetlen

Arra a kérdésre, hogy jó eredménynek tartja-e a most megszerzett egy pontot, Benczés Miklós ezt mondta:

- Igazságosnak tartom a döntetlent. Újoncként egy pontokat gyűjtögetni idegenben, nagy múltú budapesti csapatok vendégeként jónak mondható, de elégedettek nem lehetünk, hiszen védekezésben és támadásban is voltak hibáink. Kétségtelen, hogy a második játékrészben szervezettebben játszottunk, ez jót tett a meccsnek, de nem lett volna baj, ha mezőnyfölényünk további gólokban jelentkezett volna.


Újpest, Diósgyőr - "Az újpesti csapatnál a kapu előtti rutin hiányzott" - nyilatkozta Zoran Szpisljak.


Hiába akartak együtt ünnepelni a DVTK játékosok a szurkolókkal.


"Az első félidőben mutatott játékért egyik csapat sem érdemelt volna pontot..." - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpesten elért döntetlen után.


A labdarúgó NB I 6. fordulójában, vasárnap az Újpest FC vendége volt a DVTK.


Miskolc, Újpest - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Újpest vendégeként lépett pályára Budapesten vasárnap. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on 16 órától!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!