Nagykálló hírei

2010.12.03. 19:21

Lendvai Pistike a Mikulás Rallye-n

<p>Nagykálló - December 4-5-én Nagykálló autósport-reménysége, Lendvai Pistike is harcba száll a 14. Mikulás Rallye-n: a 18 éves pilóta az Aquis Suzuki Treff Motorsport Swift Sport versenygépével áll rajthoz a Veszprém környékén megrendezésre kerülő összecsapáson.</p>

A legfiatalabb hazai I. osztályú versenyző már nagyon várja az évről évre népes mezőnyt felvonultató viadalt. Navigátorként ezúttal is Madár Tibor ül majd az ifjú tehetség mellett, akivel idén már száguldottak együtt a veszprémi pályákon.

Egy álom válik valóra

- Régi vágyam válik valóra azzal, hogy indulhatok a Mikulás-ralin. A veszprémi pályák nem ismeretlenek számomra, hiszen néhány hónappal ezelőtt már versenyeztünk itt. Minden télen rengeteg időt töltök tréningezéssel, így a hó számomra még élvezetesebbé teszi majd a versenyzést. Tiborral már összeszokott párost alkotunk, ezen a versenyen a hangulat is mindig kiváló, így jó hétvégére számítunk. Köszönöm a lehetőséget az Aquis Suzuki Treff Motorsport vezetőjének, Ollé Sándornak és örülök, hogy ismét a csapata színeit képviselhetem – mondta Pistike.

Szombaton az előkészületekkel foglalatoskodik majd a nagyjából 130 résztvevő egység, míg vasárnap a száguldásé lesz a főszerep: a mezőnyre összesen hat gyorsasági szakasz vár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!