Nagyvilág

2010.12.04. 16:28

Eladó Corleone, a Keresztapa háza

<p>A filmtörténet egyik leghíresebb villáját bocsátják áruba: a Keresztapa házát. A német Bild bulvárlap szombati híradása szerint az 1,6 hektáros ingatlanért 2,9 millió dollárt (átszámítva 2,2 millió eurót, vagyis több mint 607 millió forintot) kér a tulajdonos, James Norton.</p>

Norton elmondása szerint édesanyja sokféle kelléket megőrzött a régi forgatásokról. A ház 1972-ben szolgált kulisszaként a Francis Ford Coppola rendezte világhírű maffia-trilógiának. A filmben a ház a Marlon Brando alakította Vito Corleone székhelye.

Az ingatlan értékesítésével megbízott Connie Profaci szerint igaz, hogy sok mindent át kell alakítani az épületen, de a ház története bizonyára megéri a vételárat. Ezen kívül a New York kapujában, Staten Island szigetén álló épületben 8 hálószoba, két kandalló, egy pincebeli bár, egy 4 autós garázs, valamint egy úszómedence is van.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!