Nagyvilág

2011.03.03. 16:02

Videó: Nők támadták le az orosz rendőrnőket

<p>Orosz rendőrnőket próbálnak erőszakkal megcsókolni nők - ez a videó kering a neten.</p>

Meglepő videó látott napvilágot: a felvételen az látható, hogy nők támadják le a rendőrnőket Oroszországban, mindenáron meg akarják őket csókolni. Az akciót a "Vojna" néven elhíresült orosz művészcsoportnak titulálják.

Orosz rendőrnőkre támadtak:

Durva akciók a Vojna csoporttól

Ez a megmozdulás nem is tekinthető durvának a Vojna csoport részéről - ahhoz képest, miket műveltek ezelőtt. Az orosz művészcsoport egyik első akciójában kóbor macskákkal árasztottak el egy McDonald s éttermet, majd egy könyvfesztivál megnyitóján négy élő bárányt lógattak le az egyik emeletről. Ezután már csak keményebb akciók jöttek: a szexualitás került a középpontba. A moszkvai Biológiai Múzeumban a művészcsoport kiválasztott férfia tagjai közösültek a női tagokkal, más művészek pedig frakkban nézték végig mindezt. Majd tavaly újra hallattak magukról, mikor egy, csak "Csarnokméretű Pina" néven ismert női tagjuk bontott csirkét dugott fel magának egy boltban. A legnagyobb hírverést azzal váltották ki, hogy egy hatalmas falloszt rajzoltak egy hídra Szentpéterváron. Szóval mindehhez képest a női rendőrök lesmárolása nem is olyan nagy dolog - ha egyáltalán az ő nevükhöz köthető...


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!