Nagyvilág

2011.12.20. 12:16

Rejtélyes gyilkosság az ungvári gyorsvonaton

Ismeretlenek meggyilkoltak egy fiatal nőt a Kijev-Ungvár gyorsvonaton, majd a holttestét kidobták a vagon ajtaján – adta hírül az Ukranews.

Ismeretlenek meggyilkoltak egy fiatal nőt a Kijev-Ungvár gyorsvonaton, majd a holttestét kidobták a vagon ajtaján – adta hírül az Ukranews.A vágányok mellett heverő holttestet egy arra haladó helyi érdekű személyvonat mozdonyvezetője fedezte fel a vasút Lemberg megyei szakaszán. A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy az áldozat egy 23 éves Cserkasszi megyei lakos, aki a Kijev-Ungvár gyors utasaként tartott Sztrijbe, hogy ott töltse az év végi ünnepeket.

A vonaton két apácával osztotta meg a hálófülkéjét. A kórbonctani vizsgálat során bizonyossá vált, hogy a lány már halott volt, amikor kidobták a vonatból. Halálának okát még nem tudták egyértelműen megállapítani, de feltételezik, hogy gyilkosság áldozata lett. A rendőrség a fiatal nő utastársainak jelentkezését várják az eset körülményeinek tisztázása érdekében.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!