Nagyvilág

2012.02.10. 18:32

Eleven mammutot kaptak lencsevégre

Egy élő, eleven gyapjas mammutot vett videóra egy orosz felfedező az orosz Távol-Keleten fekvő Csukcs-földön  – állítja Michael Cohen, a világhírű UFO-kutató.

Egy élő, eleven gyapjas mammutot vett videóra egy orosz felfedező az orosz Távol-Keleten fekvő Csukcs-földön  – állítja Michael Cohen, a világhírű UFO-kutató.Az élő kövületet az amerikai kutató  állítása szerint egy orosz építészmérnök rögzítette a mobiltelefonjával, aki egy leendő országút nyomvonalát térképezte fel a csukotkai vadonban. Az állat éppen egy vadvizű folyón kel át, a mammutokhoz illő komótos járással.

A már számos kétes hírű UFÓ-észlelést közzé tevő Cohen véleménye szerint a felvétel eredeti. Sőt tudomása szerint a távoli Csukcs-félszigeten élő mammutokról az orosz kormány is már régóta tudomással bír, ám létezésüket titokban tartja. Félő ugyanis, hogy ha nyilvánosságra kerülne a dolog, a világ közvéleménye meghiúsítaná a térség hadászati célú hasznosítását az oroszok részéről.

A felvételt független zoológusok is megvizsgálták, akik úgy vélik, hogy az elmosódott felvételen tulajdonképpen egy szibériai barnamedvét látunk, amely egy jól megtermett lazacot cipel éppen a szájában, hogy a túlparton jóízűen elfogyaszthassa. Nos, mindenki döntse el kedve szerint, hogy mit lát a képeken – írja az ukrán Szevodnya című lap internetes kiadása.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!