Nagyvilág

2012.03.09. 19:35

Eurovíziós Dalfesztivál - Szlovákiát egy fiatal ritmusgitáros képviseli

Budapest, 2012. március 9., péntek (MTI) - Max Jason Mai (MJM) rockzenész, énekes-dalszerző és ritmusgitáros személyében egy "fiatal és tehetséges" muzsikus képviseli Szlovákiát az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban - olvasható a fesztivál hivatalos honlapján.

Budapest, 2012. március 9., péntek (MTI) - Max Jason Mai (MJM) rockzenész, énekes-dalszerző és ritmusgitáros személyében egy "fiatal és tehetséges" muzsikus képviseli Szlovákiát az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban - olvasható a fesztivál hivatalos honlapján.A 24 éves zenész, polgári nevén Miro(slav) Šmajda, saját szerzeményét, a Don t Close Your Eyes című dalt adja elő, amelynek a szövegét is maga írta. A hosszú szőke hajú, internetes fotókon félmeztelenül pózoló izmos énekes 2009-ben második helyen végzett a brit licensz alapján készült Česko Slovenská Superstar tehetségkutató versenyen.

Zenei ihletőjeként MJM Led Zeppelintől a Metallicán és Ennio Morriconén át Antonin Dvorakig számos műfaj képviselőit sorolta fel. Versenydala már letölthető az internetről, a klip azonban, amellyel majd fellép Bakuban, ezekben a napokban készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!