Nagyvilág

2012.10.31. 17:12

Átlátszó whiskeyt dob piacra a JD

A jól megszokott barnás árnyalat helyett egy teljesen átlátszó whiskeyt akar jövő év elejétől piacra dobni a Jack Daniel s.

A jól megszokott barnás árnyalat helyett egy teljesen átlátszó whiskeyt akar jövő év elejétől piacra dobni a Jack Daniel s. A legendássá nőt Tennessee szeszfőzde egy olyan whiskey bevezetését tervezi a jövő év elejétől, amit nem érlelnek évekig tölgyfa hordóban, nem színezik, hanem csak úgy, tisztán palackozzák és címkézik.

Bennfentesek szerint a 40 fokos rozspárlatnak édeskés és enyhén gyümölcsös illata van. Az összetételét illetően a likőr 70%-ban rozs, 18%-ban kukorica és 12%-ban árpa maláta keveréke. Jeff Arnett, a Jack Daniel s 146 éves történelmének hetedik mesterfőzője szerint az új Jack különleges élményt nyújt majd.

– Úgy érezzük, hogy mind a whiskey rajongók, mind pedig a Jack Daniel s szerelmesei egyaránt élvezettel fogják felfedezni ezt az új és egyedülálló élményt – adta a Spirit Business tudomására. – Tettünk néhány kísérleti kört az új itallal, hogy megtudjuk érdemes e nagyban is belevágnunk a rozs piacba, amelynek eredményeként bejelentettük az új terméket – nyilatkozta.

A 0.7 literes kiszerelés, ami egyelőre csak a tengerentúlon kerül a polcokra 49,99 zöldhasúba, megközelítőleg 11 000 hángérien forintba kerül majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!