Nagyvilág

2012.11.22. 17:14

Feltámadhat a MySpace?

Stratégiai iratok szivárogtak ki a szájt jövőbeni terveivel kapcsolatban. A Spotify és a Pandora után ők is a zenét helyeznék előtérbe.

Stratégiai iratok szivárogtak ki a szájt jövőbeni terveivel kapcsolatban. A Spotify és a Pandora után ők is a zenét helyeznék előtérbe. Az egykor szebb napokat is megélt MySpace a jövőben kifejezetten a zeneiparra, előadókra, rajongókra és átlagos zenehallgatókra koncentrálna. Így is övék a világ egyik legnagyobb muzikális katalógusa, logikus volt az új iránycél meghatározása.

Rupert Murdoch tavaly óriási veszteséggel, csupán 35 millió dollárért adta el a 2005-ben 580 millióért megvásárolt vállalkozást, a jelenlegi részvényesek között Justin Timberlake is ott lapul. Napjainkban a sztárok többsége leginkább Twitteren, vagy facebookon keresztül kommunikál rajongóival, de a MySpace gazdái úgy hiszik, jó platform lehet oldaluk a közeljövőben.

" width="430" height="242" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen>

">The new Myspace from ">Myspace on Vimeo.

Ahogy Timberlake a közelmúltban fogalmazott: – A művészeket a rajongóik inspirálják és ez oda-vissza érvényes, tehát van egyfajta természetes szociális kapocs a szórakoztatásban. Érdeklődve várom, ahogy a MySpace megújul, ahogy a közösségi alapokon nyugvó módszerrel hozza közel egymáshoz az előadókat a rajongókkal – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!