Nagyvilág

2012.11.27. 10:22

Két pasi - meg egy kicsi: Erkölcstelen

„Ne nézzék a műsort, erkölcstelen” Nyilatkozta Angus T. Jones, a Két pasi – meg egy kicsi Jaket alakító sztárja a műsorról.

„Ne nézzék a műsort, erkölcstelen” Nyilatkozta Angus T. Jones, a Két pasi – meg egy kicsi Jaket alakító sztárja a műsorról. A hazánkban is nagy sikerrel futó CBS-es sorozat egyik főszereplője, a Jaket 2003 óta alakító Angus T. Jones egy interjúban arról beszélt, hogy a Két pasi – meg egy kicsi erkölcstelen, ezért nem való a képernyőre. A nézők szeme előtt felcseperedett Jones 350 000 dollárt, azaz mintegy 75 millió forintot keres epizódonként, ám mivel túlzottan vallásos, nem bírta tovább cérnával és kijelentette, hogy nem szeretne tovább részt venni a forgatásokon.

- Ha nézik a Két pasi – meg egy kicsit, kérem hagyják abba. Játszom a showban, de már nem szeretnék többet szerepelni a sorozatban – nyilatkozta a hetednapi pünkösdista egyházhoz megtért 19 éves férfi a közelmúltban. A műsor készítői egyelőre nem kommentálták Angus kijelentését.

- Kérem, tényleg ne nézzék és ne töltsék tele a fejüket erkölcstelenséggel. Állítólag ez szórakoztatás, de járjanak egy picit utána a televíziózás agyra gyakorolt hatásának és ígérem, ha arra kerül a sor, hogy leüljenek a tévé elé, el fognak gondolkodni.

Tudom, hogy nem lehetek egyszerre igaz istenhívő és a sorozat részese – mondta Jones, aki azt is hozzátette, hogy családjából jó páran le akarták beszélni arról, hogy a hetednapi pünkösdista egyházat válassza. – Sokan úgy gondolják, hogy valamiféle szekta tagja lettem, de én másként látom. Nem érzem, hogy be lettem volna csapva, magam szereztem a tudásomat – vallott Jones.

Íme egy videó Jonesról, ahogy az évadok során változik:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!