Nagyvilág

2012.12.11. 12:18

Már valóság a láthatatlan köpeny

Az eddig csak filmekben, vagy tanulmányokban létezett anyagot a cég gyártója szerint a Pentagon már le stipi-stopizta. A láthatatlan anyag az infrát és a hőérzékelőket is becsapja.

Az eddig csak filmekben, vagy tanulmányokban létezett anyagot a cég gyártója szerint a Pentagon már le stipi-stopizta. A láthatatlan anyag az infrát és a hőérzékelőket is becsapja. A láthatatlan köpeny gyártói már tartottak egy bemutatót termékükről, amit az USA és Kanada hadászati szakemberei nagyon is ígéretesnek neveztek. Olyannyira, hogy az amerikai hadsereg támogatja is a fejlesztéseket, így reményeik szerint a közeljövőben akár élesben is bevethető lesz a rejtőzködést újabb szintre emelő szövet.

A kanadai cég által gyártott termék működési mechanizmusa olyannyira titkos, hogy csak minimális információkat hajlandóak a nyilvánosság elé tárni. Guy Cramer, a Hyperstealth Biotechnology Corp nevű vállalat vezérigazgatója újságírói kérdésekre válaszolva elmondta, nem érdeklik a szkeptikus vélemények, hisz ahogy fogalmazott: – Akiknek látniuk kellett, hogy működik, már látták.

Az Amerikai Egyesült Államok és Kanada Hadseregének két, független vezetői csoportja már saját szemével láthatta a terméket, így elhihetik, hogy nem utólag manipuláltuk a fényképeket. Ők már tudják, hogy a dolog a működik, ráadásul elemek, kamerák, tükrök, vagy fények segítsége nélkül. Pihekönnyű és kifejezetten olcsó. Ezen kívül mind a kanadai, mind pedig az amerikai szakértők megerősítették, hogy sem éjjellátó, sem a hőérzékelő keresők nem képesek érzékelni – nyilatkozta Cramer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!