Nagyvilág

2014.06.27. 07:56

Kiirtott egy családot a száguldó terepjárós

Egy háromtagú család halt szörnyet abban a közúti balesetben, ami az M-06-os Kijev-Csap autóúton történt a kárpátaljai Szolyva közelében.

Egy háromtagú család halt szörnyet abban a közúti balesetben, ami az M-06-os Kijev-Csap autóúton történt a kárpátaljai Szolyva közelében.

A baleset okozója egy Volkswagen Touareggel haladt nagy sebességgel Munkács irányába, amikor az országút Hársfalvát (Nelipinót) megkerülő szakaszán, egy enyhe kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol hatalmas erővel frontálisan ütközött egy szabályosan haladó Lada Kalinával. A Ladában utazó fiatal házaspár és a kiskorú gyerekük a helyszínen életét vesztette.

A terepjáró vezetőjét súlyos állapotban szállították kórházba. Utasa könnyebb sérülésekkel megúszta a történteket. A baleset körülményeit még vizsgálják. A helyiek a szóban forgó útszakaszt már egy ideje halálkanyarként emlegetik, ugyanis gyakorlatilag nem múlik el hónap anélkül, hogy ne történne ott valamilyen súlyosabb közlekedési baleset. Azonban mindeddig sem a közlekedés-rendészet, sem pedig az állami közútkezelő nem tett semmit az ilyen esetek megelőzése érdekében.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!