Nagyvilág

2014.09.15. 16:15

Megbilincselték? Semmi gond!

Itt a TIHK, amit bármikor észrevétlenül magánál hordhat. Ha ok nélkül megbilincseli valaki, csak előkapja és már szabad is.

Itt a TIHK, amit bármikor észrevétlenül magánál hordhat. Ha ok nélkül megbilincseli valaki, csak előkapja és már szabad is.

Ekkora marhaságot már régen gyártottak. Mégis hány alakalommal fordul elő az, hogy valakit nem rendőrök bilincselnek meg és ki kell szabadulnia? Ha rendőrök tették, akkor pedig jobb nem trükközni. De a lényeg, hogy valaki megtalálta a piaci rést. Az apró kulcsszerű tárgyat észrevétlenül el tudjuk rejteni a nadrág hátulján és bármilyen bilincszárral képes megbirkózni. Murphy törvénye szerint viszont pont azon az egy napon felejtenénk otthon, amikor megbilincselnek minket. A gyártó egyébként egy szép jogi szöveget is közzétett a weboldalán, miszerint nem ösztönzik a rabokat kiszabadulásra, a termék használatát kizárólag a hatóság embereinek javasolják (vagyis csak arra az esetre, ha valaki ellopja a rendőr bilincsét és felhasználja ellene). Ja, és miért TIHK? Azért, mert ez egy Tiny Inconspicuous Handcuff Key. Teccikérteni?

TIHK in use.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!