Nagyvilág

2014.11.18. 13:46

18 alkalom, amikor Paris Hilton borzalmasan nézett ki

Hiába a nagy vagyon, olykor a celebek is felkapnak olyan göncöt, ami borzalmasan áll rajtuk. Paris Hilton 18 legnagyobb divattévedését gyűjtöttük össze.

Hiába a nagy vagyon, olykor a celebek is felkapnak olyan göncöt, ami borzalmasan áll rajtuk. Paris Hilton 18 legnagyobb divattévedését gyűjtöttük össze.Olyan nincs, hogy valakin minden ruha jól álljon, ez alól még a szexi Paris Hilton sem kivétel! Tekintse meg a galériában azt a 18 fotót, amit mind olyan szemmel fog nézni, hogy "Hmmm. dögös, de ruha pocsék". Katt!

Rövid háttérinfó: Hírnevére a The Simple Life című valóságshow-val tett szert, s szintén ismert a 2003-ban az internetre felkerült 1 Night in Paris című szexvideóról. Sokhelyütt feltűnt azóta, s 2006 augusztusában Paris című albumával megjelent a popzenében is (Műfaj: pop, r&b; klipek). Apja Richard Hilton, anyja pedig Kathy Richards. Húga, Nicky Hilton nevét apai nagybácsikájáról, II. Conrad Nicholson Hiltonról kapta. Öccse II. Barron Hilton és III. Conrad Hilton. Barron apai nagyapja nevét kapta, Conrad pedig dédapjáról, I. Conrad Nicholson Hiltonról lett elnevezve. (via Wikipedia)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!