Nagyvilág

2014.11.04. 16:15

Mentalisták lepleztek le egy gyilkost Ukrajnában

Ukrajna - Életfogytiglant szabott ki az ukrán bíróság a napokban arra a gyilkosra, aki parafenomének segítségével került rendőrkézre Zaporizzsjában.

Ukrajna - Életfogytiglant szabott ki az ukrán bíróság a napokban arra a gyilkosra, aki parafenomének segítségével került rendőrkézre Zaporizzsjában.

A nyomozók annak a bányatónak a mélyén találták meg az évek óta eltűntként keresett állapotos fiatalasszony holttestét, ahová az áldozat barátnői által felbérelt „látók” elvezették őket. A holttest körme alatt talált bőrfoszlányok megegyeztek a nő korábbi élettársának DNS-mintájával.

A vállalkozóként tevékenykedő, 7 hónapos terhes hölgynek három éve veszett nyoma. Mivel a holtteste nem került elő, a rendőrség eltűntként keresgélte. A hosszas bizonytalanságot megelégedve az áldozat barátnői extraszensz adottságokkal rendelkező parafenomének segítségét kérték, akik rövidesen – egymástól függetlenül – megnevezték az eltűnt nő holttestének helyét, és azt is megmondták, hogy ki okozta a halálát.

A család nyomására a rendőrség végül búvárok segítségével átkutatta a szóban forgó bányatavat, amelynek mélyén meg is találták a megfojtott áldozatot. A további nyomozás ettől kezdve már gyerekjátéknak bizonyult, és a volt élettárs rövidesen beismerő vallomást tett – adta hírül a TSZN híradóműsor.

Palkó István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!