Nagyvilág

2014.12.15. 12:51

Fotók: Elképesztően cuki a kis György herceg

Alig kerültek ki a netre a fotók, az emberek máris osztják, szorozzák és olvadoznak a kis György herceg láttán. El kell ismerni, tényleg nagyon helyes kisfiú, nem lesz gondja a lányokkal (már ha valakinek a hercegi rang úgy önmagában kevés lenne).

Alig kerültek ki a netre a fotók, az emberek máris osztják, szorozzák és olvadoznak a kis György herceg láttán. El kell ismerni, tényleg nagyon helyes kisfiú, nem lesz gondja a lányokkal (már ha valakinek a hercegi rang úgy önmagában kevés lenne). A fotókat a szülők, William herceg and Kate Middleton osztotta meg, egyfajta karácsonyi ajándékként a rajongóiknak. A kis vörös pofijú Györgyről készült felvételek még novemberben készültek a Kensington palota lépcsőjén. A közösségi média tele van a kis herceg fotóival és már mindenki azt találgatja, hogy a 2015 áprilisában érkező kistestvér is ilyen cuki lesz-e.

(fotók: AFP)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!