Nagyvilág

2015.03.16. 13:11

Fotók: Kim Kardashian naponta 500-szor szexelt és már megint levetkőzött

A reality-sztár nagyon kimerültnek tűnt a "Keeping Up With The Kardashians" premierjén, mivel gőzerővel azon vannak a férjével (Kanye West), hogy ismét teherbe essen. Mellesleg már megint anyaszült meztelenül fotózták.

A reality-sztár nagyon kimerültnek tűnt a "Keeping Up With The Kardashians" premierjén, mivel gőzerővel azon vannak a férjével (Kanye West), hogy ismét teherbe essen. Mellesleg már megint anyaszült meztelenül fotózták. A cél érdekében naponta többször is együtt vannak, az 500 alkalmat azért kis költői túlzásnak érezzük (pedig ő ennyit emlegetett a műsorban). A műsorban teljesen őszintén beszélt a fogantatás minden nehézségéről. Megosztotta a nézőkkel például azt is, hogy megfogadta az orvosa azon tanácsát, miszerint szex után 1 percre le kell feküdnie, így talán könnyebben fog menni a dolog. Ezen mondata után Kim testvére arcán leplezetlen undor látszódott. Nemrég egyébként meztelen fotózáson vett részt (nem mintha lenne olyan testrésze amit nem láttunk még 500-szor). A két sztori úgy kapcsolódik össze, hogy a fotózás napján éppen peteérése volt, ezért csak úgy vállalta, hogy Kanye West is ott lehessen és a szünetben romantikusan egymásnak eshessenek az öltöző fürdőszobájában.

Egy kis ízelítő a fotózásról:

Body conscious: The mother of one looks amazing as she preserves her modesty with a well-placed arm

Sultry: Kim, 34,  knows just how to make the camera fall in love with her

Reasoning: Kim explains that she wanted to do the revealing shoot in case she gets pregnant again and her body changes

On screen siren: The results of the shoot are displayed on a laptop as Kim gives her seal of approval

Naked photo shoot: The brunette beauty took it all off for a naked photo shoot

For posterity: Kim called up husband Kanye West during the photo shoot because she was ovulating

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!