Nagyvilág

2015.06.29. 09:48

A Maserati nem festék szállítására való

Most pedig jól az eszünkbe véssük, hogy ha egyszer lesz pénzünk egy ilyen luxusautóra, akkor nem azzal fogjuk szállítani a festéket. Nézd meg, ezt is hogy hazavágta.

Most pedig jól az eszünkbe véssük, hogy ha egyszer lesz pénzünk egy ilyen luxusautóra, akkor nem azzal fogjuk szállítani a festéket. Nézd meg, ezt is hogy hazavágta. Mindenkivel előfordult már, hogy kiugrott elé egy kóbor állat és a baleset elkerülése végett keményen a fékre taposott. Ez persze pont olyankor történik, amikor valami fontos, törékeny vagy folyékony anyagot szállítunk. Hasonlóan járt egy Maserati tulajdonosa is - bár az egyelőre nem tisztázott, hogy mitől jött le a festékes vödör teteje. A fehér festék minden beborított a szép autóban, óriási anyagi kárt okozva. A biztosító a járművet totálkárosnak minősítette és 25 milliót fizetett.

This is why you shouldn t have a tin of paint in your Maserati while driving

TRIVERO, ITALY - JUNE 07:  In this handout photo provided by Maserati, Maserati June 7, 2015 in Trivero, Italy.  New York Knicks basketball player and NBA All-Star, Carmelo Anthony makes a special visit to Maserati s proving grounds en route to Milan Fashion Week to preview the new Maserati Ghibli and Quattroporte sedans featuring "made to measure" Ermenegildo Zegna interiors.  (Photo by Lorenzo Marcinno/Maserati via Getty Images)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!