Nagyvilág

2017.06.14. 14:45

"Teljesen meggyaláztak" - Szó sincs repülős szexről a felvételen látható nő szerint (18+)

Ibiza - Nagy port kavart a videó, ami pillanatok alatt bejárta a sajtót: <a href="/video-nem-birta-ki-a-par-mar-a-repulon-elkezdtek-szexelni-18/3514666" target="_blank">a felvételen egy férfi látható, amint nemi aktusba bonyolódik egy nővel egy zsúfolt ibizai repülőgép fedélzetén</a>. A botrány csak tovább dagadt, amikor kiderült, hogy a férfinek <a href="/video-mikozben-az-ibizai-gepen-szexelt-egy-lannyal-otthon-ucsorgott-a-terhes-menyasszonya/3515794" target="_blank">egy terhes menyasszonya is van</a>, ám nem vele enyeleg a videón. Ám most megszólalt a felvételen szereplő nő.

Ibiza - Nagy port kavart a videó, ami pillanatok alatt bejárta a sajtót: a felvételen egy férfi látható, amint nemi aktusba bonyolódik egy nővel egy zsúfolt ibizai repülőgép fedélzetén. A botrány csak tovább dagadt, amikor kiderült, hogy a férfinek egy terhes menyasszonya is van, ám nem vele enyeleg a videón. Ám most megszólalt a felvételen szereplő nő.

A 39 éves háromgyermekes anyuka azt állítja, a repülőtéren ismerkedett össze a férfival, és amit a repülőgépen előadtak, az nem szex volt, csak vicces öltánc, egy kis hülyéskedés, amit mindenki túl komolyan vett.

- Teljesen meggyaláztak - üzente barátnőjén keresztül a nő. - Ami egy kis részeg őrületnek indult, világszerte ismertté vált. Teljesen megrémültem, pedig nem történt köztünk semmi. Nem tudom abbahagyni a sírást, mióta megláttam a videót. Annyira zavarban vagyok.

Ám a videót készítő utas szerint többről van szó mint holmi öltánc.

- Hallottam, ahogy arról beszélnek, de először azt hittem, hogy csak viccelnek. A srác azt ordította "Van valakinek óvszere?” - mesélte a videót készítő utas. - Mindannyian röhögtünk, de aztán tíz perccel később tényleg nekikezdtek. Olyan részegeknek tűntek, nagy figyelem szegeződött rájuk. Láttam, ahogy a lány levette a bugyiját, a fiú meg lehúzta a nadrágját. A lány elkezdett aztán lovagolni.

A videó alapján nehéz igazságot tenni az ügyben. Egy biztos, a légitársaság vizsgálódik. Arról, hogy a férfi és a menyasszonya között hogy alakultak a dolgok, nem nagyon tudni. Annyit elárult egy ismerős, hogy a menyasszony korábban is csajozós típusként ismerte párját, és akkor nem zavarta a dolog.

Forrás: borsonline.hu


Bejárta az internetet az a felvétel, amit egy ibizai repülőgépjáraton készítettek a lesokkolt utasok. Egy párocska nem bírta már kivárni az utat, és egymásnak estek már a gépen. Ám kiderült, hogy a férfinak van egy 6 hónapos terhes menyasszonya, aki mit sem tudott erről a kis repülős légyottról, sem a nőről, akivel a párja látható. Juj.

A párocska nem bírta ki Ibizáig, egymásnak kellett esniük a repülőn. A többi utas igencsak zavarba jött a dologtól, kényszeredett nevetés hallatszódik csak soraikból, no meg persze akadt olyan utas is, aki rögtön megörökítette kamerával a szokatlan jelenetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!