Forma-1

2020.08.07. 15:00

Pérezt még mindig Hülkenberg helyettesíti

Az előző versenyhétvégéhez hasonlóan a péntektől zajló 70. évforduló Nagydíján is Nico Hülkenberg helyettesíti a koronavírus-fertőzéses Sergio Pérezt a Forma-1-es Racing Point istállónál.

Racing Point's German driver Nico Hulkenberg take parts in the driver's press conference during previews ahead of the F1 70th Anniversary Grand Prix at Silverstone on August 6, 2020 in Northampton. - This weekend's race will commemorate the 70th anniversary of the inaugural world championship race, held at Silverstone in 1950. (Photo by Mark Sutton / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Mark Sutton

A csapat pénteken délelőtt, az első szabadedzés előtt közölte, hogy a második silverstone-i versenyen is a 32 éves német pilóta ül majd az egyik autójukban.

A mexikói Pérez tesztje a múlt hétvégi futam előtt lett pozitív, és az istálló bejelentése szerint – bár fizikailag jól érzi magát – a legfrissebb vizsgálat is kimutatta nála a vírus jelenlétét.

A tavaly visszavonult Hülkenberg beugróként végül kuplunghiba miatt nem tudott elindulni a múlt vasárnapi Brit Nagydíjon, de most kapott egy újabb esélyt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában