Nyíregyháza hírei

2011.02.14. 10:46

„Tavasszal” még veretlen a naményi csapat

<p>Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Szilágyi Zoltán és Sztoj Mihály vezérletével idei harmadik mérkőzését is megnyerte az NB III-as vásárosnaményi alakulat, az NB II-sek botlottak a hétvégén.</p>

NB I. A csoport, női

Mohácsi TE–NAC Benczúr Nyíregyháza 5–13
A tavaly még exttraligás Mohácsot idegenben is meggyőző fölénnyel győzte le a bajnokság éllovasa, a Nyíregyháza. Gy.: Karádi, Mura 4-4, Badarász 3, Barna K. és a Karádi, Mura páros 1-1.

NB II., férfi

Nyírbátori ASE II–Debreceni ASE 7–11
A távollévő Szarka György teljesítménye nagyon hiányzott a bátoriak pontszerzéséhez. Gy.: Bánhidi 3, Tóth G. 2, Szöllősi T. és a Bánhidi, Szöllősi T. páros 1-1.

Apagy SE II–Kisújszállás 1–17
A lehetőséghez jutott apagyi fiatalok játszottak egy jót, a becsületgyőzelmet pedig a rutinos Benga András szerezte meg. Gy.: Benga 1.

NB III., férfi

Levelek SE–Nyírmadai ISE 4–14
A leveleki terem elfoglaltsága miatt lényegében otthon játszó nyírmadaiak játékosuk, Pacuk Péter nemrégiben született gyermekének ajánlják a győzelmüket. Gy.: Márföldi, Német T., Joó Z. és a Márföldi, Német T. páros 1-1, illetve Pacuk P., Paszternák, Szabó S. 4-4, ifj. Krivács A. és a Pacuk P., Paszternák páros 1-1.

Vásárosnaményi SZSE–Hajdúszoboszlói AK 10–8
A tavaszi szezonban továbbra is százszázalékos a naményi csapat. Gy.: Szilágyi Z., Sztoj 4-4, Misák és a Szilágyi Z., Sztoj páros 1-1.

ATC Nagykálló–Hortobágyi LSE II 12–6
Magabiztos győzelmet aratott a hazai csapat. Gy.: Király Cs., Pataki Zs., Jónás 3-3, Papp S., a Király Cs., Pataki Zs. és a Jónás, Papp S. páros 1-1.

- Bondár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!