Nyíregyháza hírei

2012.11.18. 11:32

A vasúti utazásra alkalmas üdülési csekkek sorsáról

Nyíregyháza - Év végéig beválthatók belföldi vasúti utazásra a még fel nem használt üdülési csekkek.

Nyíregyháza - Év végéig beválthatók belföldi vasúti utazásra a még fel nem használt üdülési csekkek.„Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy vannak fel nem használt üdülési csekkjeim. Meddig lehet rajta vonatjegyet venni? Kérem, járjanak utána!” – fordult szerkesztőségünkhöz Csombók Dóra hűséges olvasónk. Nos, megtudtuk, hogy a MÁV-START Zrt. kijelölt pénztáraiban ez év december 31-ig válthatók be a 2012. évi lejáratú üdülési csekkek, a rajtuk feltüntetett érvényességi dátumtól függetlenül. A személyszállító vasúttársaságnál a még fel nem használt üdülési csekkeket belföldi vasúti menetjegy váltására, illetve a belföldi vasúti menetjegyek áraiból 50 százalék kedvezményt nyújtó START Klub-kártya vásárlására lehet felhasználni. A START Klub-kártya azoknak az utasoknak készült, akik hetente vagy kéthetente utaznak vasúton, hiszen a START Klub-kártyával fél vagy egy évig, a belföldi vonatokon 50 százalékos menetdíjkedvezményt, valamint további engedményeket vehet igénybe. Ha valaki üdülési csekkel fizetés, akkor készpénz visszaadására nincs lehetőség.

Egyébiránt a MÁV-START Zrt. üdülésicsekk-fizetésre kijelölt, gépesített pénztárainak listája megtalálható a www.mav-start.hu weboldalon, illetve érdeklődni lehet a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!