Nyíregyháza hírei

2012.11.28. 15:41

Játékos sportvetélkedő Nyíregyházán

Nyíregyháza - Kedden délután a Nyírségi Szakképzés Szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.(Nyírségi TISZK- Térségi Integrált Szakképző Központ) szervezésében „Prevenciós Egészségnap” keretében sportversenyre került sor a Wesselényi Miklós Középiskola Sportcsarnokában.

Nyíregyháza - Kedden délután a Nyírségi Szakképzés Szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.(Nyírségi TISZK- Térségi Integrált Szakképző Központ) szervezésében „Prevenciós Egészségnap” keretében sportversenyre került sor a Wesselényi Miklós Középiskola Sportcsarnokában.A TISZK partnerintézményei közül 12 középiskola diákjai versenyeztek, akik nyíregyházi, nagykállói, tiszavasvári középiskolákba járnak, a csapatok játékos, ügyességi sorversenyben mérték össze erejüket.

A verseny kétfordulós: ez az őszi forduló, ahol 150 tanuló versenyzett, és öt sportágban folytatódik a küzdelem a 2013-as tavaszi fordulóban.

Az összesített eredmény a két forduló helyezéséből születik meg és az első helyezett viheti majd haza a trófeát, a TISZK Kupát.

A JÁTÉKOS SPORTVETÉLKEDŐ -t az Inczédy György Középiskola testnevelői által összeállított feladatokkal rendeztük meg, melyen a következő végeredmény alakult ki:

I. hely Wesselényi Miklós Középiskola, Szakiskola és Kollégium csapata

II. hely: Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi–Vízügyi Szakközépiskola

csapata

III. hely Budai Nagy Antal Szakközépiskola csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!