Nyíregyháza hírei

2013.02.25. 14:18

Közoktatási szakértők egyeztettek Budapesten

Budapest, Nyíregyháza - A Közoktatási Szakértők Országos Egyesületének (KÖSZOE) megyei vezetői a fővárosban tartottak megbeszélést, ahol Szabolcs-Szatmár-Bereget Dienes Béla és Iszák Tibor képviselték a Gregor József Általános Iskolában.

Budapest, Nyíregyháza - A Közoktatási Szakértők Országos Egyesületének (KÖSZOE) megyei vezetői a fővárosban tartottak megbeszélést, ahol Szabolcs-Szatmár-Bereget Dienes Béla és Iszák Tibor képviselték a Gregor József Általános Iskolában. Egyeztettek a megyék szervezeti felépítéséről, az Oktatási Hivatallal, az Oktatás Fejlesztési Intézettel és az Államtitkársággal történt egyeztetésekről, az alapszabályt érintő módosítási javaslatokról, és a KÖSZOE megnövekedett taglétszáma miatt szó volt a szervezetfejlesztésről és egyéb aktuális témákról is. Az éves rendes közgyűlésüket április 5-én tartják, a rendezvény vendége lesz dr. Hoffmann Rózsa közoktatásért felelős államtitkár.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!