Nyíregyháza hírei

2013.02.15. 11:50

Rockkoncert az állatokért

A Spider, Diamond és Own Project nevű zenekarok közreműködésével szervezett esemény teljes bevételét az állatmentők kapják, ezzel járulva hozzá a csapat pénzt, időt és energiát nem sajnáló, küzdelmes, de a nehézségek ellenére is kitartó munkájához.

A Spider, Diamond és Own Project nevű zenekarok közreműködésével szervezett esemény teljes bevételét az állatmentők kapják, ezzel járulva hozzá a csapat pénzt, időt és energiát nem sajnáló, küzdelmes, de a nehézségek ellenére is kitartó munkájához.A Kisherceg Állatmentő Egyesület munkájának elismeréseként önkéntes kezdeményezésre február 16-án, szombaton 20 órai kezdettel jótékonysági koncertet rendeznek a nyíregyházi Hellmusic X-Caféban.

Belépők válthatók a rendezvény helyszínén, támogató jegyek kaphatók a Barzó Állatgyógyászati Centrumban (Nyíregyháza, Barzó út 1.) és a Hangzavar Heavy Metal boltban (Nyíregyháza, Petőfi tér 1./Park Üzletház, földszint).

A koncertre ellátogatók személyesen is találkozhatnak a Kisherceg Állatmentő Egyesület tagjaival, akik felvilágosítást adnak mindennapi áldozatos munkájukról. A koncertről, a mentett állatok állapotáról és örökbefogadási lehetőségeiről, valamint az állatmentők munkájáról bővebb felvilágosítás kérhető az egyesület megújult elérhetőségein:

Kisherceg Állatmentő Egyesület Kiemelkedően Közhasznú Szervezet, e-mail: [email protected], tel.: 20/322-8860, 30/579-9490

Ladányi Tóth Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!