Nyíregyháza hírei

2013.03.06. 09:27

Vasvillával támadtak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást T. Zsolt 20 éves, T. Róbert 25 éves, valamint K. Attila 27 éves tiszadobi lakosok ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszavasvári Rendőrkapitányság felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást T. Zsolt 20 éves, T. Róbert 25 éves, valamint K. Attila 27 éves tiszadobi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. március 5-én délután megjelentek egy tiszadobi presszóban, ahol előzetes szóváltást követően az ott tartózkodó szintén helybeli 49 éves férfi felé egy vasvillával támadólag léptek fel, felé szúró mozdulatokat tettek. Egy szintén a presszóban tartózkodó 64 éves férfi a sértett segítségére sietett, akit az elkövetők a villa nyelével több esetben megütöttek. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

 


 

Elfogták a tolvajokat

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított nyomozást K. József 33 éves, valamint H. István 39 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a két elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. március 5-én kora délután egy nyíregyházi telephelyre kerítésátmászás módszerével behatoltak, majd az ott található transzformátorról fém alkatrészeket feszítettek le és tulajdonítottak el. A rendőrök a két tolvajt elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást L. Sándor 20 éves, R. László 21 éves, M. Lajos 23 éves, M. Miklós 24 éves, B. Géza 26 éves, valamint R. László 36 éves tiszavasvári lakosok ellen. A tolvajok 2013. március 5-én egy tiszavasvári telephelyről fémhulladékot kíséreltek meg eltulajdonítani, amikor a rendőrjárőrök tetten érték őket. Az egyenruhások a tolvajokat, elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!