Nyíregyháza hírei

2013.04.03. 11:51

Egészségügyi felmérés a világnapon

Nyíregyháza - Az Egészségügyi Világnap alkalmából egész napos felmérést szervezett a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve.

Nyíregyháza - Az Egészségügyi Világnap alkalmából egész napos felmérést szervezett a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve. A Megyei Közgyűlés épületében, aki rászánta az idejét, egyfelől képet kaphatott saját egészségi állapotáról, másrészt olyan ismeretekkel gazdagodott, amikre bármikor szükség lehet. Ahogy a rendezvényről pár szóban a sajtót tájékoztatta dr. Vinnai Győző Kormánymegbízott: vérnyomás mérést, vércukor mérést, koleszterin szint mérést, testzsír, haskörfogat, testtömeg index mérést lehet végezni egész nap, mert az egészség fontos dolog, és a megelőzés mindig kisebb költség, mint a helyreállítás. A résztvevők elsősegélynyújtást tanulhattak, tematikus filmekből a táplálkozási ismereteket bővíthették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!