Nyíregyháza hírei

2013.04.09. 07:54

Ön milyen gyakran néz televíziót?

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, milyen gyakran néznek tévét.&nbsp;– Én inkább a számítógép előtt ülök, amikor van egy kis szabadidőm. Ha mégis a kábeltévét választom, általában természet- vagy rajzfilmeket nézek, de érdekel az esti híradó is – válaszolta&nbsp;<strong>Varga Eszter</strong>.

Ezúttal azt kérdeztük olvasóinktól, milyen gyakran néznek tévét. – Én inkább a számítógép előtt ülök, amikor van egy kis szabadidőm. Ha mégis a kábeltévét választom, általában természet- vagy rajzfilmeket nézek, de érdekel az esti híradó is – válaszolta Varga Eszter.

Takács Árpád évek óta nem néz televíziót. – Nincs olyan műsor, ami érdekelne és igazán érdekes lenne, ezért lemondtam a „beszélő dobozról”. Helyette ott az internet, minden fontos, friss hírt, jó filmet és zenét megtalálok a világhálón – mondta. 

 

 

 Kiss Rita már délután a képernyő elé ül. – A sorozatok és a hírműsorok érdekelnek, ha valamiről lemaradok, megnézem az interneten. Az Éjjel-Nappal Budapest című műsort érdekesnek találom, a tehetségkutatók és a show-k azonban nem kötnek le – mesélte.

 

 

Kicska Gábor általában a délutáni, késő esti órákban kapcsolja be a televíziót. – Napi 3-4 órát töltök tévézéssel, a hírműsorokat és a kedvenc sorozataimat szoktam megnézni – válaszolta a baktalórántházai pedagógus. 

 

Kócsi Norbert akciófilmekre éhezik. – Jó előre megnézem, melyik csatornán milyen filmet adnak az esti órákban, és azokat nézem. Nem internetezek, így kifejezetten örülök a rövid, tömör villámhíradóknak.

 Üveges Mirella kollégista, csak otthon, hétvégente, az esti órákban tévézik. – Jó kikapcsolódás számomra, a magyar szappanoperák a kedvenceim.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!