Nyíregyháza hírei

2013.05.16. 14:35

Fidesz-sajtótájékoztató: „Lebukott az alvilággal lepaktált maffiabaloldal”

Nyíregyháza – A Portik-Laborc ügy révén lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról: a Gyurcsány és Bajnai kormány lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt annak érdekében, hogy az akkori ellenzékről lejárató információkat gyűjtsenek.

Nyíregyháza – A Portik-Laborc ügy révén lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról: a Gyurcsány és Bajnai kormány lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt annak érdekében, hogy az akkori ellenzékről lejárató információkat gyűjtsenek. A baloldal nem válogatott az eszközökben, az ördöggel cimborált, hogy a választásokat befolyásolja és megtartsa a hatalmát – kezdte sajtótájékoztatóját Lipők Sándor országgyűlési képviselő.

Román István országgyűlési képviselő dr. Veres János, az MSZP megyei elnökének szerdai, útdíjjal kapcsolatos kijelentéseire reagált. – A környező országokban már jó ideje fizetnek e-útdíjat a teherfuvarozók. Hazánkban, főleg megyénkben, nagy a tranzitforgalom, az útdíj célja, hogy tehermentesedjenek a főutak, a járművezetők inkább az autópályát használják. A befolyó összeget a kormány útfelújításokra fogja fordítani, tehát a karbantartási munkálatokra nem az adóforintokból teremt többletforrást – mondta az országgyűlési képviselő.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!