Nyíregyháza hírei

2013.05.11. 12:07

Milyen terveid vannak a diákévek után?

Nyíregyháza - Harcsa Edina Bianka most érettségizik. – Egyelőre nem tanulok tovább, kihagyok egy esztendőt. Amerikába megyek, ahol bébiszitterként fogok dolgozni. Visszatérve a tanári képesítést szeretnék szerezni.

Nyíregyháza - Harcsa Edina Bianka most érettségizik. – Egyelőre nem tanulok tovább, kihagyok egy esztendőt. Amerikába megyek, ahol bébiszitterként fogok dolgozni. Visszatérve a tanári képesítést szeretnék szerezni.A kanadai származású Sonja Pepperdine szintén külföldre készül.– Harmadéves vagyok, a Leonardo Médiaakadémiára járok. Szeretnék még elvégezni egy külföldön is piacképes képzést, például a virágkötészetet, aztán jó fizetésért, külföldön megélni a tudásomból.

Négyesi Nelli a Nyíregyházi Főiskola szociálpedagógia szakos hallgatója. – Idehaza, a szakmámban szeretnék elhelyezkedni. Ha nem sikerül, irány külföld!

A napkori Molnár Laura idén érettségizik a Szent Imre gimnáziumban. – A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendőrtiszti karára készülök, még jó pár évig tanulni fogok. A Bevándorlási Hivatalnál szeretnék majd elhelyezkedni.

Tornai Gergő és barátja, Pataki Tibor központifűtés- és gázhálózatrendszer szerelőnek tanulnak az Inczédy szakközépben. Mint mondták: szeretnének leérettségizni, elvégezni egy minősített hegesztő képzést és profi szakemberekké válni. – Biztos vagyok benne, hogy jól fogunk keresni – külföldön!

KM-PI

Harcsa Edina Bianka: Kihagyok egy esztendőt.

Sonja Pepperdine: Még tanulok, de később külföldön szeretnék dolgozni.

Négyesi Nelli: A szakmámban szeretnék elhelyezkedni.

Molnár Laura: A rendőrtisztire készülök.

Tornai Gergő: Érettségi, újabb képzés, aztán külföldi munka!

Pataki Tibor: Szeretnék dolgozni, jól keresni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!