Nyíregyháza hírei

2013.05.14. 09:52

Tolvajok őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsre tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves valamint egy 14 éves baktalórántházi lakosok ellen.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsre tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves valamint egy 14 éves baktalórántházi lakosok ellen. A két fiatal 2013. május 13-án reggel a nyírkércsi köztemetőből egy kerékpárt kíséreltek meg eltulajdonítani, amikor annak tulajdonosa tetten érte a tolvajokat és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a két fiatalt a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást P. Györgyné 59 éves nyíregyházi lakos ellen, aki 2013. május 13-án délután egy nyíregyházi üzletből különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves ófehértói lakos ellen, aki 2013. május 13-án délután egy ófehértói üzletből különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani. A tolvajt az üzlet egyik alkalmazottja tetten érte és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították szabálysértési őrizetbe vették.

Körözött személyt fogtak a rendőrök

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták 2013. május 13-án B. Ferenc Norbert 19 éves ópályi lakost, akiről a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Mátészalka Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit, elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!