Nyíregyháza hírei

2013.06.15. 10:15

Elfogták a garázda társaság tagjait - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Sz. Mihály 18 éves, M. Krisztián Szabolcs 20 éves valamint B. Attila 18 éves nagycserkeszi lakosok ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Sz. Mihály 18 éves, M. Krisztián Szabolcs 20 éves valamint B. Attila 18 éves nagycserkeszi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három fiú 2013. június 14-én délután a Nyíregyházáról Miskolcra tartó autóbusz járaton előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 25 éves tiszavasvári lakost. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Bálint 29 éves valamint V. Róbert 43 éves csaholci lakosok ellen. A két férfi 2013. június14-én délelőtt egy Túrricse külterületén lévő gyümölcsöskertből szezonális gyümölcsöt tulajdonítottak el. A rendőrök a két tolvajt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 15 éves, valamint N. József 20 éves kemecsei lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal fiú 2013. június 14-én délután, egy nyíregyházi üzletből ékszereket tulajdonítottak el. A rendőrök a tolvajokat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!