Nyíregyháza hírei

2013.06.11. 12:06

Timár lovasa érezhette magát nyeregben

A Nyírségi Vágtán, a Nemzeti Vágta előfutamán Bálint István hátát nézte az egész mezőny.

A Nyírségi Vágtán, a Nemzeti Vágta előfutamán Bálint István hátát nézte az egész mezőny.Hogy múlik az idő... Vasárnap immár negyedik alkalommal csaptak a lovak közé: a Nyírségi Vágta ezúttal is a Nemzeti Vágta előfutamának, területi válogatójának számított. A fináléba jutott Timár (lovasa: Bálint István), Tiszavasvári (Kovács Zsolt Máté), Ajak (Gyurcsán Róbert) és Szikszó (Molnár Attila), ahol végül Timár zsokéja szerezte meg a győzelmet. A hagyományosan Budapesten megrendezendő Nemzeti Vágtán szeptemberben Nyíregyháza lovasa mellett a döntő futam első és második helyezettje vesz részt, vagyis Bálint István (Tímár) és Gyurcsán Róbert (Ajak).

A nap folyamán volt szokás szerint Kamasz Vágta is, melyet Gönczi Rebeka nyert meg, a Női Futam pedig Bak Andrea győzelmével zárult. A Harman Mihály emlékverseny nyertese Harman Norbert lett. A színes bemutatók és programok között a Móricz Zsigmond Színház és a Magyar Lovas Színház színésze, Balogh Gábor lóháton énekelt – produkciója nagy sikert aratott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!