Nyíregyháza hírei

2013.07.25. 07:41

Busz elé tekert a kerékpáros, súlyosan megsérült a menekülő

Nyíregyháza - Még az eszméletét is elvesztette az a férfi, aki az Arany János utcán, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen tekert autóbusz elé, és az ütközés után a földre esett. Miután a mentő a kórházba ment, lassan kiderült a kerékpáros cselekményének oka is. Állítólag egy üzlet elől vette el a kerékpárt...

Nyíregyháza - Még az eszméletét is elvesztette az a férfi, aki az Arany János utcán, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen tekert autóbusz elé, és az ütközés után a földre esett. Miután a mentő a kórházba ment, lassan kiderült a kerékpáros cselekményének oka is. Állítólag egy üzlet elől vette el a kerékpárt... Nagy csődület támadt az Arany János utcában, amikor egy kerékpárost gázolt el a busz szerdán este. Az elsődleges információ szerint a tömegközlekedési eszköz a MÁV állomás irányából haladt a belső sávban, amikor a Jósa András utca vonalában egy férfi tekert elé kerékpárral, a kijelölt gyalogátkelőhelyen. Miután a busz elfoglalta a belső sávot, a nyomok nagy része pedig a külső sávban volt, az utcának ezt az oldalát le kellett a forgalom elől zárni.

A kiérkező mentők ellátták a férfit, majd kórházba vitték. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására.

Eközben egy másik férfit kellett lecsillapítani, aki rendkívül ingerülten viselkedett, kijelentése szerint ő az elgázolt férfi testvére. Állítólag tenyérrel még a mentőt is csapkodta, de azt sem tudhatta biztosan, hogy a súlyos állapotban lévő férfi valójában ki. Miután a mentő a kórházba ment, lassan kiderült a kerékpáros cselekményének oka is. Egy üzlet elől vette el a kerékpárt, és a tulajdonos követte. Ennek kiderítése ugyancsak a rendőrségi eljárás része lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!