Nyíregyháza hírei

2013.07.20. 12:27

Prostitúcióra kényszerítette

Isaszeg - A rendőrség elfogta azt a 19 éves isaszegi férfit, aki egy 20 éves lányt több mint két héten át fogva tartott és prostitúcióra kényszerített.

Isaszeg - A rendőrség elfogta azt a 19 éves isaszegi férfit, aki egy 20 éves lányt több mint két héten át fogva tartott és prostitúcióra kényszerített.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Roland 19 éves isaszegi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. július 1-e és 17-e közötti időszakban egy nyíregyházi lakásban fogva tartott, bántalmazott és prostitúciós tevékenységre kényszerített egy 20 éves isaszegi nőt. A fiatal lányt 2013. július 17-én fogva tartója gépkocsival vitte el egy nyíregyházi utcába, ahol a lány a férfi pillanatnyi figyelmetlenségét kihasználva elmenekült és segítséget kért. A rendőrség a bejelentést követően azonnal, nagy erőkkel megkezdte T. Roland felkutatását, melynek eredményeképpen néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatal férfit, akit a rendőrőrsre előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse T. Roland ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett személyi szabadság megsértése és üzletszerű kéjelgés elősegítése bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!