Nyíregyháza hírei

2013.08.29. 07:30

Dallamok varázsa a Bencs villában

Nyíregyháza - Böszörményi Judit kíséretében Ujvárosi Andrea debreceni énekművész adott estet Nyíregyházán, a Bencs villában.

Nyíregyháza - Böszörményi Judit kíséretében Ujvárosi Andrea debreceni énekművész adott estet Nyíregyházán, a Bencs villában.

A zeneirodalom egyik legnagyobb klasszikusának Pjotr Iljics Csajkovszkijnak a műveiből állított össze egy csokrot. A Bencs villa zenekedvelő közönsége hatalmas tapssal köszönte meg a rendkívüli élményt.

A művésznő fellépései között betétkén - utóbb kiderült, hogy önállóan is - kitűnő produkciókat látott hallott a közönség. Előbb Orészmusz Maja és Varga Ildikó egy különleges irodalmi tandemet alkotva Puskin: Anyegin című művéből Tatjána levelét adták elő, Orémusz Maja oroszul, Varga Ildikó magyarul. A közönség fogékony volt a produkcióra, tapintható csöndben élvezték a klasszikus részletet. Egy másik betétként Ujvárosi Andrea növendéke, Kovács Viktória énekelt, ugyancsak óriási sikert aratva. Neki is volt egy meglepetése, ismerőse, barátja, Sutka Rebeka lépett a közönség elé, Érpataki balladát énekelve erős, kiérlelt hangon, kíséret nélkül. Hogy az est során az erősebb nem is képviselje magát, arról Berki Armand lebilincselően könnyed zongora játékával gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik