Nyíregyháza hírei

2013.08.14. 11:34

Mert kell és lesz is csapat!

Kölcse - A Kölcsey DSE immár huszonharmadik idényére készül – a felnőtt bajnokságban.

Kölcse - A Kölcsey DSE immár huszonharmadik idényére készül – a felnőtt bajnokságban.

Nem szűnt meg – csak átalakult. Az előző évad „király” szereplése, a bronzérem megszerzése után ismét tisztán diáksport egyesületként kezdte meg felkészülést a Kölcsey DSE NB II-es női kézilabda csapata.

Egyedüli diákcsapat

Nem semmi, hogy a Hadobás István által vezetett gárda immár 23. idényét kezdi a felnőtt bajnokságban – továbbra is egyedüli tisztán diákcsapatként a teljes NB-s magyar mezőnyben! A ráhangoló egyéni és csapatedzések letudtával jövő héten következik az igazi próbatétel a lányoknak, amikor napi három tréningen pallérozódhatnak a szeptember végén kezdődő bajnoki küzdelmekre. Az edzőtábor során néhány gyakorló mérkőzést is terveznek a kölcseysek, míg az esemény zárásaként ismét megrendezik – a tavaly nagy sikert aratott – strandkézilabda tornát is a Sóstói strandon.

A Bujtosiban játszanak

A nyíregyházi együttes továbbra is a Bujtosi csarnokban fogadja bajnoki ellenfeleit. Hogy milyen összetételben? Nos, ez még a közeljövőben formálódik. A meghatározó kölcseys mag marad és már biztos, hogy a Jurecska, Szabó duó a „jobb megbecsülés” reményében Kisvárdára igazolt – rajtuk kívül is akadnak még kérdőjelek, amelyek kiegyenesedése hamarosan várható. Egy biztos: kell egy csapat és Nyíregyházán továbbra is lesz egy csapat a női NB II-ben!

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!