Nyíregyháza hírei

2013.08.14. 13:41

Összeverekedtek az utasok, megállították a buszt Nyíregyházán

Nyíregyháza - Egy férfit a mentő, egyet a járőrök vittek tovább, az utasokat átszállították egy másik buszra, miután verekedés tört ki a Nyíregyháza - Balsa helyközi járaton, még Nyíregyháza belterületén.

Nyíregyháza - Egy férfit a mentő, egyet a járőrök vittek tovább, az utasokat átszállították egy másik buszra, miután verekedés tört ki a Nyíregyháza - Balsa helyközi járaton, még Nyíregyháza belterületén. Az indulás után nem sokkal, még Nyíregyháza belterületén történt az ütésváltás a menetrend szerinti járaton. A Nyíregyháza – Kótaj – Buj – Tiszabercel – Gávavencsellő – Balsa járaton egy férfi eddig tisztázatlan okból pofon vágta a másikat, aki erre úgy adta vissza a kölcsönt, hogy a pofozkodó vérezni kezdett.

A riadalom nyomán a sofőr azonnal megállította a járművet, és értesítése nyomán a rendőrök érkeztek meg leghamarabb, ugyanis a Nyíregyházi RK épülete egy saroknyira van a verekedés helyétől. A mentők ellátták a vérző személyt, az erősebbet pedig a járőrök vitték előállításra, nyilván őt hallgatják ki előbb, majd a kezdeményező felet. Azt, hogy az eset hogyan történt pár mondatban a később megbilincselt férfi mondta el, a másik felet nem tudtuk megkérdezni.

A férfi azt is elmondta, hogy egy faluban laknak, de állítása szerint vita nem volt, csak a kezdésnek elcsattanó pofon. Az igazság kibogozásában a rendőrségi eljárás hozhat eredményt. Az utasokat egy odaérkező másik busz vitte tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!