Nyíregyháza hírei

2013.10.16. 10:13

Jobbik-sajtótájékoztató | Hét vezér mutat utat az ifjú hadtörténésznek

Nyíregyháza - Megyénk 3. országgyűlési egyéni választókerületének jobbikos képviselőjelöltje, ifj. Földi István hadtörténész a mezőgazdaság és a kisvállalkozások talpra állítását, a közbiztonság megerősítését, az otthonteremtés elősegítését és az elvándorlás megfékezését tartja legfontosabb feladatának a 44 települést számláló kisvárdai választókörzetben.

Nyíregyháza - Megyénk 3. országgyűlési egyéni választókerületének jobbikos képviselőjelöltje, ifj. Földi István hadtörténész a mezőgazdaság és a kisvállalkozások talpra állítását, a közbiztonság megerősítését, az otthonteremtés elősegítését és az elvándorlás megfékezését tartja legfontosabb feladatának a 44 települést számláló kisvárdai választókörzetben. A megyei Jobbik legfiatalabb jelöltje 2007 óta tagja a pártnak, a megyei ifjúsági szervezet és az Atilla Király Népfőiskola területi vezetője.

– Nem az elmúlt 4, hanem az elmúlt 24 évet akarjuk leváltani. Számítunk mindazok támogatására, akik csalódtak a jelenlegi, illetve a korábbi kormányzó pártokban, és radikális változást akarnak. A Jobbik az úgynevezett „Hét vezér programmal” készül 2014-re, melynek középpontjában a gazdaságfejlesztés áll, a magyar nemzet érdekeire, a fenntarthatóságra és a jövő megóvására koncentrál. Szeretnénk, ha a választási kampány nem a mocskolódásról, hanem Magyarország szebb jövőjéről szólna, konkrét és reális célkitűzésekre alapozva – szögezte le a jobbikos képviselőjelölt.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!