Nyíregyháza hírei

2014.01.06. 12:35

Átadták a Belső körúti kerékpárutat

Nyíregyháza - Tavaly szeptemberben kezdődött egy európai uniós projekt keretében a belváros kerékpárútjainak bővítése és hálózattá építése Nyíregyházán, melynek részeként január 6-án, hétfőn adták át a Belső körúton elkészült szakaszt.

Nyíregyháza - Tavaly szeptemberben kezdődött egy európai uniós projekt keretében a belváros kerékpárútjainak bővítése és hálózattá építése Nyíregyházán, melynek részeként január 6-án, hétfőn adták át a Belső körúton elkészült szakaszt.A már meglévő járdaburkolatot kiszélesítették, és kialakítottak egy 210 méter hosszú, elválasztás nélküli gyalog-kerékpárutat a csatornakeresztezésig, valamint kihelyeztek a Városligeti sétány kezdeténél egy fedett, 11 állásos biciklitárolót. A kerékpárforgalom a csatornakeresztezésnél kettéválik, a városliget sétányain és a Liszt Ferenc utcán a Szegfű utca irányába egyaránt biztonságossá vált a biciklis közlekedés.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!