Nyíregyháza hírei

2014.01.08. 14:50

Jobbik-sajtótájékoztató | A Jobbik szerint dráguláshoz vezet a tankönyvmutyi

Nyíregyháza – A közelmúltban Kisvárdán, ma pedig Szabolcsbákán alakult tetterős ifjúsági tagozata a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, ami szintén azt a közvéleménykutatási megállapítást támasztja alá, hogy pártunk a legnépszerűbb, és egyre nagyobb támogatásnak örvend a fiatalok körében – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján ifj. Földi István országgyűlési képviselőjelölt.

Nyíregyháza – A közelmúltban Kisvárdán, ma pedig Szabolcsbákán alakult tetterős ifjúsági tagozata a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, ami szintén azt a közvéleménykutatási megállapítást támasztja alá, hogy pártunk a legnépszerűbb, és egyre nagyobb támogatásnak örvend a fiatalok körében – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján ifj. Földi István országgyűlési képviselőjelölt. A fiatal hadtörténész ugyanakkor szomorú helyzet- és jövőképet festett a hazai tankönyvpiacról. – A fideszes tankönyvmutyinak köszönhetően, vagyis azzal, hogy előbb monopolhelyzetbe hozták a tankönyvellátót (Kello), majd megemelték a biztos hasznot jelentő árrést, tovább drágulhatnak az amúgy sem olcsó általános és középiskolai tankönyvek a jövőben.

Ezzel családok sokaságát hozták kilátástalan helyzetbe, a mutyi egyedüli nyertese a Fidesz gazdasági holdudvara – jelentette ki ifj. Földi István, aki szerint „magyarcentrikusabban” kellene oktatni az irodalom és történelem tantárgyakat a közoktatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!