Nyíregyháza hírei

2014.02.11. 10:45

Jobbik-sajtótájékoztató | 100 ponton, 100 százalékban a devizahitelesek mellett

Nyíregyháza – A Jobbik évek óta amellett érvel, hogy a felvételkori devizaárfolyamon forintosítsák az adósok hiteleit, és kapjanak arányos kártérítést azok, akiket indokolatlan túlfizetésre köteleztek a pénzintézetek.

Nyíregyháza – A Jobbik évek óta amellett érvel, hogy a felvételkori devizaárfolyamon forintosítsák az adósok hiteleit, és kapjanak arányos kártérítést azok, akiket indokolatlan túlfizetésre köteleztek a pénzintézetek. Álláspontunk szerint a kilakoltatási moratóriumot a problémakör megoldásáig kellene fenntartani, és illetékmentességet, soron kívüliséget érdemelnének a hitelező bankokkal „szembeszálló” ügyfelek – mondta ifj. Földi István, a párt országgyűlési képviselőjelöltje, hozzátéve: a Jobbik eddig is és ezután is az adósságcsapdába került százezrek oldalán áll, február végén az ország 100 pontján szerveznek demonstrációt a devizahitelesek érdekében.

– Aláírásgyűjtések, kilakoltatások megakadályozása, a szociális bankszámla létrehozásának és az egyoldalú szerződésmódosítások eltörlésének szorgalmazása, a résztörlesztés és a családi csődvédelem indítványa mind a mi nevünkhöz fűződik. Kormányra kerülve garantáltan végrehajtjuk ezeket az ígéreteket – fogalmazott a képviselőjelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!