Nyíregyháza hírei

2014.02.22. 13:51

Vonaton fogták el a feltételezett terjesztőt

Kemecse - Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomoz a Kemecsei Rendőrőrs.

Kemecse - Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomoz a Kemecsei Rendőrőrs.

Kábító hatású szerek fogyasztására vonatkozó lakossági információk alapján tartott ellenőrzést a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse 2014. február 20-án. Tizenhét 15 és 28 év közötti fiatalt igazoltattak és állítottak elő Kemecse településen, az előzetes gyorsteszt tizenhat esetben mutatott ki kábítószer származékokat. A további szakértői vizsgálatok eredményéig valamennyi igazoltatottat tanúként hallgatták ki. A lakásaikon megtartott házkutatásokhoz Nándi, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereső kutyájának segítségét is igénybe vették. A rendőrök két lakásban kis mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le, amit szintén szakértői vizsgálat alá vetnek.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrőrs munkatársai másnap, 2014. február 21-én a Nyíregyházáról Kemecsére tartó vonaton fogták el a feltételezett terjesztőt. L. Barnabásnál 114 kis csomagban (ún. pakettban) összesen mintegy 70 gramm, a lakásán tartott házkutatáskor további kábítószergyanús növényi származékot találtak. A 25 éves nyíregyházi férfit - aki a gyorsteszt tanúsága szerint maga is fogyasztotta az illegális tudatmódosítót - új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával a Kemecsei Rendőrőrs őrizetbe vette, előzetes letartóztatását kezdeményezik.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Tizenhét drogfogyasztó gyanúsítottat állítottak elő a rendőrök Kemecsén, és elfogták a feltételezett kábítószer-terjesztőt is - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!