Nyíregyháza hírei

2014.03.03. 10:55

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Ha ma, 2014-ben a kezünkbe vesszük a Jobbik 2010-ben írt Radikális változás című programját, azt láthatjuk: mindenben igazunk volt.

Nyíregyháza – Ha ma, 2014-ben a kezünkbe vesszük a Jobbik 2010-ben írt Radikális változás című programját, azt láthatjuk: mindenben igazunk volt. Valós problémákat vetettünk fel, és ezekre érdemi, helyes megoldókulcsokat adtunk. Azóta eltelt négy év... – mondta ifj. Földi István országgyűlési képviselő-jelölt, majd így folytatta: – Az elmúlt 24 év politikai garnitúrája „levizsgázott” a választópolgárok előtt, elkezdődtek a „megvesztegetések”, vagyis a négyévente megszokott politikai haszonszerzésből tett hazug, embereket, családokat cserbenhagyó ígérgetések percei!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a nyilvános választási programjában, a „Kimondjuk. Megoldjuk.” című programfüzetében nem kendőzi el a valóságot, 7 nagy feladatkört ölel fel és 6 égető problémát nevesít (magyar föld védelme, devizapiaci válság, államadósság, népesedés, fenntartható rezsicsökkentés, cigány-magyar együttélés). Lehetőséget kérünk, hogy ne csak beszéljünk a problémákról, hanem meg is oldjuk őket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!