Nyíregyháza hírei

2014.03.20. 20:00

Jobbik-sajtótájékoztató: "Bízunk a győzelemben"

Nyíregyháza - A Fidesz és a baloldal előremutató programok helyett - kevesebb mint 3 héttel a választások előtt - továbbra is csak politikai iszapbirkózást folytat, amibe lassan egész Magyarország belesüllyed - kezdte nyíregyházi sajtótájékoztatóját Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

Nyíregyháza - A Fidesz és a baloldal előremutató programok helyett - kevesebb mint 3 héttel a választások előtt - továbbra is csak politikai iszapbirkózást folytat, amibe lassan egész Magyarország belesüllyed - kezdte nyíregyházi sajtótájékoztatóját Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Hangsúlyozta: pártja a pozitív kampány híve, az elmúlt 4-24 év kormányzataiban csalódott választópolgárokat átfogó, konkrét, megvalósítható, valóban a magyarság érdekeit szolgáló választási üzenetekkel kívánják megszólítani 3 fő pillérre építve: megélhetés, rend, elszámoltatás.

- Kormányzásra készülünk, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében listán és egyéni mandátumok tekintetében is bízunk a győzelemben. Az országjárásunk során azt tapasztaljuk, hogy a társadalmi támogatottságunk egyre nő immár nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek körében is. Tisztességes, biztonságos megélhetést és nyugdíjrendszert ígérünk, valamint stabil közbiztonságot, a mentelmi jog eltörlését, tetterős kormányzati tevékenységet, szebb jövőt! - összegzett Vona Gábor.

Ezek is érdekelhetik