Nyíregyháza hírei

2014.03.24. 12:31

MSZP-sajtótájékoztató: „Többször jeleztük a törvénysértést”

Nyíregyháza – Az elmúlt években számos alkalommal szóvá tettük a nyíregyházi közgyűlésen, hogy nem kiegyensúlyozott a tájékoztatás, a városi közmédia nem adja meg azt az esélyegyenlőséget a politikai élet szereplőinek – mondta hétői sajtótájékoztatóján Nagy László, az MSZP városi elnöke azzal kapcsolatban, hogy a Kúria döntése alapján törvényt sértett Nyíregyháza önkormányzata és a Nyíregyházi Napló.

Nyíregyháza – Az elmúlt években számos alkalommal szóvá tettük a nyíregyházi közgyűlésen, hogy nem kiegyensúlyozott a tájékoztatás, a városi közmédia nem adja meg azt az esélyegyenlőséget a politikai élet szereplőinek – mondta hétői sajtótájékoztatóján Nagy László, az MSZP városi elnöke azzal kapcsolatban, hogy a Kúria döntése alapján törvényt sértett Nyíregyháza önkormányzata és a Nyíregyházi Napló. Nagy László a kampányban tapasztalt kifogásait magánszemélyként nyújtotta be a helyi választási bizottságnak és a nemzeti választási bizottságnak, s miután kétszer is elutasították, az MSZP a Kúriához fordult, aminek a döntéseit dr. Moskovits Károly önkormányzati képviselő ismertette: a város plakátjai megsértették az esélyegyenlőséget, de ugyanígy jogsértő a Nyíregyházi Napló március 7-i száma is.

A kúriai határozat alapján Nagy László így összegzett: – A helyi közmédia minden jelölt számára adjon helyet, a Nyíregyházi Naplóért felelős főszerkesztő és ügyvezető igazgató a jogsértés miatt mondjon le.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!