Nyíregyháza hírei

2014.03.07. 12:42

SMS-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Jelöltjeink a társadalmilag fontos ügyek megoldását képviselik – hangzott el a Seres Mária Szövetségesei pénteki sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza - Jelöltjeink a társadalmilag fontos ügyek megoldását képviselik – hangzott el a Seres Mária Szövetségesei pénteki sajtótájékoztatóján. – Nem félünk elindulni az úton, merünk és akarunk is véleményt formálni. Akiknek a politikai csatározásokból és a kérdőjelekből elegük van, azok megtalálnak bennünket. Észre kell vennünk, hogy az ország nagyon rossz irányba halad. Négy éve Civil mozgalom néven indultunk a választáson, most megváltozva, új köntösben – nem pártként – kívánjuk kifejezni, hogy mennyire fontos az egyén szerepe. Jelöltjeink saját szakterületeiken profiknak számítanak.

Nem törekszünk hatalomra, de esélyesnek érezzük a szervezetünket egy sikeres parlamenti szereplésre – fogalmazott Seres Mária, a Seres Mária Szövetségesei elnöke, majd hozzátette: nem kívánnak konkrét pártideológiát felallítani. – A jelenlegi politikai kultúrából muszáj kitörni, ennek tükrében vannak elveink, a szövetségünk kimondottan közvetítő szerepre készül – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!