Nyíregyháza hírei

2014.04.14. 11:10

A Lions multimédiás ajándéka a Göllesznek

Nyíregyháza - Az Első Nyíregyházi Lions Club nemes gesztus gyanánt tanulást segítő dvd-ket ajánlott fel a Göllesz Viktor Speciális Szakiskolának. A multimédiás oktatóanyagok a szabadföldi dísznövénytermesztő ismereteket tanuló fiatalok tudásának bővítését szolgálják.

Nyíregyháza - Az Első Nyíregyházi Lions Club nemes gesztus gyanánt tanulást segítő dvd-ket ajánlott fel a Göllesz Viktor Speciális Szakiskolának. A multimédiás oktatóanyagok a szabadföldi dísznövénytermesztő ismereteket tanuló fiatalok tudásának bővítését szolgálják. Az intézménybe hátránnyal rendelkező diákok járnak, akik sajátos nevelésű igényűek, így számukra különösen fontos az érdekes, színes hang- és képanyag, ami könnyebbé teszi az ismeretek befogadását.

Az ötlet egyik olyan klubtagtól származik, aki technikai háttérrel rendelkezik. A hanganyag felmondását, a tételek szerkesztését közösségi szolgálat keretében, az Alfa Leo Club szervezésében középiskolás fiatalok végezték. A szakmai tartalmat Tóth Ernő szaktanár állította össze. Az Első Nyíregyházi Lions Club több középiskolával kötött együttműködési szerződést közösségi szolgálat szervezésére. A fiatalok többek között karácsonyi műsort adtak idősek otthonában, táncházat szerveztek sérült gyermekeknek, ágyakat szereltek össze szociális intézményben, klubtagok mentorálása mellett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!