Nyíregyháza hírei

2014.04.30. 13:01

MSZP-sajtótájékoztató: Fejlesztés és szociális felzárkóztatás

Nyíregyháza – Határozott projektelképzeléssel vágok neki az EP-választásnak és a megnyert mandátum után a képviselőségnek, mely megyénk számára mind fejlesztésben, mind szociális felzárkózásban komoly európai uniós támogatási lehetőséget jelent a jövőben.

Nyíregyháza – Határozott projektelképzeléssel vágok neki az EP-választásnak és a megnyert mandátum után a képviselőségnek, mely megyénk számára mind fejlesztésben, mind szociális felzárkózásban komoly európai uniós támogatási lehetőséget jelent a jövőben. Ki akarom használni azt, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg határos Ukrajnával és Romániával, tehát egy több országot érintő, több projektből álló terv állt össze a fejemben – mondta el szerdai sajtótájékoztatóján dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke. Helmeczy László ügyvéd ismertette annak a két pernek az ítéletét, melyet a Magyar Nemzet és a HírTV ellen indítottak, amely sajtóorgánumok összefüggésbe hozták dr. Veres Jánost Welsz Tamás útlevél botrányával. A jogi képviselő elmondta: az ítélet értelmében a perköltség és az illeték megfizetése mellett mind a két médium köteles nyolc napon belül helyreigazítást közzétenni az üggyel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!