Nyíregyháza hírei

2014.04.25. 13:18

Pepike, a simogatásért kuncsorgó szeretetbomba

Nyíregyháza - SOS gazdit keres egy kislány kutyus, Pepike. Hirtelen megoldottuk az elhelyezését, biztonságban van, de nagyon nem bírja a kennelt. Sürgősen ideiglenes vagy örökbefogadót keresünk neki.

Nyíregyháza - SOS gazdit keres egy kislány kutyus, Pepike. Hirtelen megoldottuk az elhelyezését, biztonságban van, de nagyon nem bírja a kennelt. Sürgősen ideiglenes vagy örökbefogadót keresünk neki. Megkezdjük az oltási programját és chipet is kap, amint sikerül összegyűjteni rá a pénzt. A legapróbb segítséget is hálás szívvel fogadjuk.

Pepit a tokaji Penny-állomás környékéről mentettük, ahol napok óta kóborolt. Minden ember után ment, ugrált, a táskáktól remélve néhány falatot. Biztosan kitették... Most biztonságban van, egy kis kennelben helyeztük el, enni-inni kap, de nagy a mozgásigénye, imád az ember társaságában lenni és folyton kiássa magát! Jelenlegi helyén sokáig nem maradhat.

Pepi fiatal kistestű szuka, valószínűleg nem is nő sokkal nagyobbra. Olyan helyre ajánljuk, ahol ásásbiztos a kerítés és a gazdi nem rázza le magáról a simogatásért kuncsorgó szeretetbombát. Érdeklődni a 70/322-9293-as telefonszámon lehet.

Kocsis Kinga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!